MARCA PULSE

Marca PULSE a fost concepută in 2009 și este o marcă destul de nouă in domeniul rucsacilor, a genților și a papetăriei. Acest brand s-a născut la începutul crizei financiare, dar nu pentru a oferi produse mai ieftine și de calitate mai slabă, ci din contra, produse de calitate superioară la prețuri rezonabile. Fondatorul, dl. Velimir Dobrilovic era contrariat de brandurile “mari” existente pe piață a căror strategie era să scadă calitatea și diversitatea dar să crească prețurile pe fondul unei scăderi a puterii de cumpărare. Ideea lui a fost să intre pe piața cu rucsaci de calitate având 2 ani garanție și prețuri rezonabile, mult mai mici decât produsele de marcă de aceeași calitate. Filozofia sa de vânzare-cumpărare de produse de calitate pe care să le folosim timp îndelungat, în loc să cumpărăm ieftine și de slabe calitativ dar care au defecte și/sau se distrug ușor, este din ce in ce mai bine primită de consumatori. Prin urmare , după primul an de prezența in țarile balcanice, clienții au acceptat produsele PULSE și an de an piata este in creștere.
Astăzi PULSE este prezent in 26 de țări din Europa, Asia și Africa.

CALITATEA PULSE

CALITATEA PULSE este garantată prin acordarea de 2 ani de garanție și prin faptul că indiferent de model, toți rucsacii PULSE sunt confectionați din materiale verificate (600D, 900D, poliester DOBBY, 1680D, piele naturală… ) care NU CONȚIN PVC și respectă standardele REACH (standardele Europene pentru protecția sănătății consumatorilor). Toate materialele sunt rezistente la apă având un strat de acoperire cu Poliuretan, deci sunt rezistente la variații de temperatură, mai flexibile, mai rezistente decât majoritatea rucsacilor și genților prezenți pe piață. De asemenea, tehnologia de producție a materialelor folosește elemente organice legate prin conexiuni Poliuretanice, ceea ce înseamnă că nu sunt necesari conservanți – aceștia sunt dăunători sănătății și au miros neplăcut. Toți rucsacii sunt întăriți în punctele care au solicitări mai mari și acestea sunt conectate prin material din poliester cu rezistență mare sau printr-o plasă de nylon. Culorile utilizate în imprimare sunt de calitate de top (nu se decolorează ușor și nici nu se zgârie ușor).Produsele PULSE sunt confecționate din materiale de înaltă calitate al căror design este conceput în studioul Pulse Design.Un control de calitate cu rezultate foarte bune este una din cele mai importante scopuri ale strategiei noastre de business.

PULSE DESIGN

Am început în 2009 cu producția de rucsaci și o gamă redusă de articole școlare. În fiecare an introducem produse noi și o varietate largă în cadrul colecțiilor. Un raport excelent calitate/preț și satisfacția consumatorului sunt principalele noastre puncte de atins în strategia de business – mulțumită unei experiențe de mai bine de șapte ani în producția de rucsaci, trecând prin toate etapele, de la concepția modelelor, a caracteristicilor, design-ului și a graficii.

Astăzi, PULSE este prezent în 26 de țări în Europa, Asia și Africa.

Răsfoiți colecția noastră 2017!!

Să fim sinceri, acest subiect ține de gusturi și echipa de creatori PULSE se străduiește mult să mulțumească dorințe și cereri ale pieței de genți în sensul construcției acestora., a accesoriilor și a design-ului exterior (imprimarea materialelor). Sperăm că vă plac modelele noastre și că doriți să testați calitatea produselor noastre!

Cu respect,
Echipa PULSE